mandag, februar 08, 2010

Nattens gode gerning!

Sådan... Nu har jeg tilmeldt mig til 5 km løb igennem i FORM, som skal finde sted søndag den 9. maj på Frederiksberg.
Jeg har valgt 5 km, fordi jeg ikke er en erfaren løber endnu, men kan forestille mig at det bliver til 10 km til næste år, hvis jeg fortsætter mit løb stabilt.

Nu står det på løb - træning de næste tre måneder, og jeg glæder mig! Jeg er bare desværre nødt til at træne i fitness.dk i første omgang på løbebånd, indtil al sneen forsvinder, så kan jeg løbe udenfor igen. Jeg foretrækker at løbe ude, i frisk luft og i mine egne løbe-fornemmelse, i stedet for på løbebåndet.


Nogen, der også skal med til løbet?

5 kommentarer:

Klejs sagde ...

Flot at du tager initiativ til det. I københavnere er sørme seriøse til det med at løbe, synes jeg. Jeg burde også. Har faktisk udstyret. Men er ikke så vild med alt det sne og is.

Rikke Seidelin sagde ...

Sejt! Jeps skal også løbe men det blir her i Århus d. 24 april. Og ligsom dig kan jeg bedst lide at løbe ude, men bare ikke nu hvor det er sååå koldt. God trænings-lyst!

christina sagde ...

Klejs, ja det synes jeg også, og det giver også en del af motivationen til at gennemføre det selv. Jeg har mere tid til det, fordi jeg har sat fodbolden på standby :) Og har sjovt nok ikke al udstyret, bruger bare dem jeg har herhjemme, har jo en masse træningstøj fra landsholdet.

Rikke, tak og i lige måde. Synes det er fedt at I også gør det i Århus. Er det kun dig, eller bliver I en flik piger?

Maddy sagde ...

You go girt - har også meldt mig, bare her i jylland ;)

Rikke Seidelin sagde ...

Jeg tror det kun er mig - har ikke hørt om der er nogle af de andre der skal med.