mandag, februar 08, 2010

Overveje, overveje....

Mistede jo min mobil i torsdags - og nu er den bare pistet væk, hulk, hulk! Jeg har heldigvis det samme nummer, så jeg bruger min elendige arbejdsmobil med skriftende simkort af mit nummer og arbejdsnummer. Det er faktisk irriterende, men jeg gad ikke at købe den første mobil jeg så i butikken.

Når jeg køber en mobil, foretrækker jeg at have en, som jeg bliver glad for og gerne kunne holde ud i lang tid. Jeg har de sidste 5 år brugt Samsung, og har været rigtig glad for det, derfor vil jeg have en ny Samsung - trods min kollegas protest. Han mener, at jeg skal have en Nokia. Men nej, nokia interesserer mig ikke, og oven i købet så er min elendige arbejdsmobil en NOKIA!

Jeg har kigget lidt rundt, og faldt for to mobiler. Jeg skal bestemt forbi en Telia-butik i morgen, for at se nærmere på disse - og teste dem. Jeg ved ikke hvilken en, jeg skal vælge.De to er ret smarte - den røde er jo enkel og lille. Men den i pink er bare cool, synes jeg. Det er svært, når man har flere at vælge i mellem. Gid man havde det som i gamle dag. At butikkerne ikke har så mange udvalgte varer! Det ville måske være nemmere, men så er alle mobiler ens. Så er det jo kedeligt.

3 kommentarer:

Torsten sagde ...

du skal da ha' en iPhone!

Lissis blog sagde ...

Vælg den nederste. Den øverste har jeg haft. Meget simpel mobil....

christina sagde ...

Torsten, Mette har den jo - og jeg kan ikke se, hvorfor jeg også skal have en :) Hvis jeg skal have noget form for apple, så bliver det en mac... (tænk at jeg skulle sige det, men det kan jo ske)

Lissi, jeg overvejer også den i pink. Min kæreste synes jeg skal have den.