søndag, februar 07, 2010

Ugens snapshots....

Jeg fik ret. Februar er startet godt, og regner med at det forløber sig godt og problemfrit resten af måneden.

Mandag: På arbejde, så til reception af Castbergprisen til Ole Vestergaard og hos Cat om aftenen

Tirsdag: På arbejde inkl. en masse cykling med snestorm, til træning og i biografen

Onsdag: På arbejde, inkl. lidt overarbejde og det er altid hektisk på arbejde om onsdagen! cyklede så til tegnsprogshuset til Absalons personalemøde og til sidst Døvanias koorderingsmøde, som trak meget ud, som betød at jeg måtte misse et besøg hos Mads og programmet Dagens mand

Torsdag: træning om morgenen, og mistede mobilen. Tog til Odense, hyggede mig med veninde hele eftermiddagen, og senere kom veninde 2 over og blev til nat inkl. drinks på bar

Fredag: snakkede om en speciale opgave med veninde 1, lidt shopping i Odense og for at købe et simkort så jeg nu har det samme mobilnummer som før og tilbage til KBH igen for at arbejde på Absalon.

Lørdag: På arbejde, og hos Mads efter arbejde til en efterfølgende lækker middag og hyggesnak

Søndag: I ILVA og frokost med Cat. Nu hjemme og nu skal det bare hygges med flodhesten resten af dagen. Jeg har godt af lidt afslapning og evt. ordne mange kedelige papirarbejde, har masser af dem og de ligger flydende overalt i lejligheden. Ikke godt.

Næste uge byder på en masse arbejde inkl. weekendvagt - og tror at det fylder mere i mit hoved, da det sker en masse nyt på arbejde og en omvæltning i form af strukering indenfor vagtskema og personalet skal ske den 1. marts.

Ingen kommentarer: