søndag, marts 28, 2010

At komme hjem til en zombie...

Og det oplever min mor lige nu. Hun er kommet helt til KBH fra Silkeborg for at være sammen med sin zombie-datter i nogle dage her i påsken.

Serøist. Jeg er en zombie, efter denne her weekend. Fredag til træning, 12k´s lanceringsparty, biograftur, middag med vin til hos Jep med efterfølgende spil-konkurrence med C og D.
Måtte så tilbringe hele lørdag i Tegnsprogshuset, først DDUs generalforsamling med efterfølgende små events og spisning af pizzaer. Da deltagerne af generalforsamlingen gik, var vi i gang med at forberede festen om aftenen. Festens tema var Las Vegas, og mange gæster kom med masser af fede udklædninger. Tror at det blev en rigtig fed aften, hvor alle hyggede sig og de fleste blev godt nok fulde. Vi personalet var virkelig på arbejde, vi blandede mange drinks og fik solgt meget. Og jeg blev bare en total smadret medarbejder, som nærmest bare kunne sove på Absalon.
Søndag på arbejde - og forblev årets zombie! med en kæmpe underskud på søvn. Kan prale med at jeg med weekendens sammenlagt søvn på 8-9 timer, har mor på besøg og kan nu fra stuen dufte mad fra køkkenet. Og håber hun tager hovedrengøringen af lejligheden, og madlavningen resten af ugen.

Ingen kommentarer: