onsdag, marts 24, 2010

Pics af det nye gulv samt slottet...

... har endelig overført billederne til computeren, og kan nu præsentere jer for vores nye gulv, og det arbejde det lå / ligger stadig for os.


Tømrer var med at rive vores gulv af - og vi var til stede det tidspunkt, og vi tænkte kort, om det var et klogt valg, da vi jo var med til at se, at vores smukke lejligheds gulv var ved at ødelægges.


Vores gang.
I kan se hvordan det gamle gulv så ud - mørkt og slidt!Spisestuen.
Den var ikke til at genkende, da alt muligt træ skulle ligge der.
Stuen.
Og vi havde gået nyt gulv på, da billedet blev taget. Men kunne ikke nyde gulvet, før tingene kunne flyttes. Det gjorde vi så en uge senere, da resten af gulve i lejligheden mangles.

Gangen og stuen.
Det er et før- og efter billede. I kan se forskellen på de to gulve. I stuen er der nyt gulv på, hvor der nu er meget lyst og rigtigt lækkert!


Vi er ikke færdige endnu! Stuen skal males igen. Og fodpanelerne skal repareres med spalte og maling, så det kommer til at gå lidt tid, før det hele ser så godt igen. Vores ting er dog langsomt kommet på plads.
Vi skal også have lavet EL i denne uge, så det hele er forhåbentligt færdigt omkring påsken. Og så venter der en stor hovedrengøring!
men vi er meget glad for vores slot - men der skal sgu ikke laves noget i lejligheden før om 2 - 3 år. Basta!Ingen kommentarer: