torsdag, marts 11, 2010

Fordelene ved arbejdspladsen er....

... at jeg kommer meget ude og cykle meget under arbejdstiden. Jeg arbejder med forskellige brugere, og de bor alle vegne i Storkøbenhavn / København, og jeg vælger at bruge cyklen som transportsmiddel og cykler derfor meget i det daglige.

I dag skulle jeg til Hundige i forbindelse med et fællesmøde med et andet støttecenter, og da tænkte jeg at jeg ville have flere udfordringer med min cykel, i stedet for at cykle de samme kilometer som jeg er vant til. Jeg cyklede så fra Herlev til Hundige, og fra Hundige til København, i alt 40 km, plus de ekstra i løbet af dagen.

Jeg er tilfreds - og gør det bestemt igen, når jeg skal til Hundige igen. Det var dejligt at cykle langt, selv om det virkelig var kedeligt på vejen, da der ikke var noget at se efter på vejen fra Herlev til Hundige. Jeg elsker derfor at cykle rundt i the city og i omregn, for der sker altid en masse. Folk, butikker, trafikken og det små. Det gør også, at jeg ikke tænker over at jeg cykler mange kilometer til dagligt. Kun når man cykler ude på ´landet´.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jamen der er jo næsten ikke noget der er meget bedre en en god cykeltur :)
Måske bliver du bidt af det....så må du jo med mig på tur.
Knus FAR