mandag, januar 17, 2011

Elsker fantastiske madoplevelser...

... og oplever det efterhånden mere og mere. Var til personalefest ved ungdomsklubben i lørdags, og der fik vi tre rigtig lækre retter, hvor to kokke-lærlinge kom og lavede det hele og serverede for os. Og det hele var hjemmelavet. Jeg kan godt lide at folk gør rigtig ud af mad, og at der skal være varierende smag i.


Forret: Hellas i citronsmag, med spiant-pure til og diverse små grønne pynt, med grov brød til og tre forskellige smør.

Hovedret: Tre forskellige kød (kalvefilt, kyllingebryst med krydderier til og fars med forskellige smag i), til ovnbagte karoftler og kartoffelsmos med rodfrugter i. Salat med diverse i, plus nødder. EKSTRA PLUS! Der serveres stærk rødvinssauce til.

Dessert: 4 forskellige is. (Bailey, lakrids, mint og hvid chokolade), med chokolade overtræk, med lidt lækkerier til i form af valnød-knæk, frugt, mini-kager og karamel- og chokolade.

Mere madoplevelser - ja tak!


Vil gerne takke for en rigtig dejlig aften/nat sammen med personalet og klubrådet, altid en fornøjelse at hygge sig med dem! Vi gik vist lidt til den, og jeg kunne ikke mere da klokken var 6.15.
Og jeg var den, som gik fra festen som nummer 5 ud af 18 mennesker. Så vi er nogen rigtig party-aber, vi er! Og så skal Britt Nøhr Pedersen nævnes herinde, for det ville hun meget gerne have. Mon hun selv kan huske det og årsagen til dette...? Det må tiden vise sig.

1 kommentar:

Bianca sagde ...

Selv tak! I heart lakrids is!

Vil gerne vide årsag til Britt. :P

Gik ud som nr. 13 ud af 18 halv 9. :)