tirsdag, januar 25, 2011

M.U.S samtalen

Har idag været til mit allerførste MUS-samtale (Medarbejders Udvikling Samtale) henne på arbejdet, hvor jeg sad sammen med mine to ledere i 1½ timer, og vi gennemgik mine styrker og hvordan vi sammen kan give mig nye kompetencer og udfordringer de næste to år. Det var en virkelig god samtale, og det var utroligt hvor meget enige jeg og lederne var omkring mine styrker og fokuspunkter. Havde aldrig troet at jeg ved en samtale med mine ledere ville komme til at sige hvad jeg faktisk tænker omkring mine arbejdsstyrker.
Det gode ved samtalen, var også at lederne syntes at jeg havde en realitisk indsigt og en god fornemmelse af hvor jeg står i forhold til mit arbejde og at de var meget glad for mit engagement. Det bliver man jo glad for at høre, ik?
Vi blev også enige om at jeg også gerne må slappe af i nogle situationer og overlade nogle opgaver til mine kolleger - jeg har det at gøre det hele.
Jeg kan jo ikke lade tingene ske af sig selv eller ikke være så ambitiøs - for det er jeg jo - og det gør at jeg er god til mit arbejde, og at jeg forsat er glad for at være der. Jeg glæder mig til alle de nye udfordringer, der venter forude på mig, både på arbejdet og de kurser jeg nok bliver sendt til. De vil vist ikke slippe for mig endnu.

2 kommentarer:

Emilie Mahler sagde ...

Det lyder super godt ;-)

Anonym sagde ...

Det lyder da rigtig godt.
Held og lykke med de nye udfordringer og "keep up the good work".

møs fra mor,