torsdag, januar 20, 2011

Hov, hvor er tiden blevet af...

Selv om der stadig er et par uger til skiferien, gik jeg alligevel lidt i panik over om jeg vil nå alt det, jeg vil inden ferien. Sludrede med Bianca om hvad der skal ske i de kommende uger, og det er faktisk ikke lidt. Forskellige aftaler, to arbejde der som sædvanlig skal kombineres, fester, træning, kæreste, venner og afslapning.
Men blev rolig igen da jeg kom hjem, efter en lille og dejlig gåtur, det er jo bare at struktere lidt bedre og det hele skal nok gå. Jeg skal ikke egentlig forberede mig så meget til skieferien og ferien til Thailand til marts, det er blot at jeg skal være væk i tre uger i perioden 19. februar til 23. marts at jeg gerne vil have styr på nogle ting. Har heldigvis Bianca, der som sædvanlig kan supplere mig, hvis der er noget jeg glemmer.

Men nyder ellers hverdagen igen. Skal indhente lidt på computeren, gennemlæse nogle af blogs, mails, Facebook, nyheder, osv. Så er det nok derfor jeg har fri fra arbejde om fredagen, for så er der lidt tid til det praktiske...Så ved I i hvert fald hvad jeg skal i morgen, men har lovet mig selv at jeg tager en løbetur først. Sådan!

4 kommentarer:

Torsten sagde ...

Hvad siger du til et halvmarathon i maj? Har selv tænkt mig at deltage.

www.bthalvmarathon.dk

christina sagde ...

Torsten, måske en anden god gang :) Tror jeg nøjes med 5 eller 10 km til foråret. Men fedt du gør det igen. Måske ser jeg dig denne gang.

Torsten sagde ...

Man kunne også vælge kvartmarathon til det selvsamme arrangement, så det burde du vel kunne klare. :-)

christina sagde ...

Godt at høre at du har store forventninger til mig :) Har kun løbet tre gange i 2011, og ved ikke engang om jeg holder løbet stabilt endnu.. men kan altid overveje det