fredag, januar 14, 2011

En af verdens bedste opfindere ER...

Baresso....!!

Der er så mange fede og gode ting, som er opfundet, som vi er rigtig glade for. Jeg ved at mange vil sige Apple - produkter, biler, fly, eller alt muligt. Det er jeg også selv enig i, men jeg er ellevild med at der ER mange Baresso-cafeer overalt i København.


Når jeg vil forkæle mig selv, så er det bare at besøge en af de mange københavnske Baresso-cafeer og nyde nogen og varierende kvalitetsdrikke. Sammen med nogen eller alene. Jeg nyder altid at sidde på Baresso. Bare denne uge har jeg været på Baresso tre gange! det er ikke noget, jeg normalt gør pga. deres dyre drikkepriser, men nogle gange skal man også sørge for at hygge sig og glemme sin konto... bare lidt, ik?!


Siger aldrig nej til en rigtig god omgang Iceblend, uanset om det er koldt eller varmt udenfor...

5 kommentarer:

Torsten sagde ...

Neeej, der er lidt for mange Baressoer i Kbh! Ærger mig over at der er ikke en eneste Starbucks her i byen, udover de to i Kastrup.

christina sagde ...

hehe, vil også have Starbucks i byen, men synes at det er dejligt at have Baresso lidt spredt rundt i KBH, i stedet for at altid rende i den samme.

Emilie Mahler sagde ...

Jeg er mere end enig! Jeg elsker denne cafe simpelthen så meget ;) Så jeg forstår dig godt hvorfor du har været der 3 gange i en uge.

Bianca sagde ...

:D :D

Zehn sagde ...

Hvis man kun kommer for kaffen er Baresso vel ganske fin, men jeg bryder mig generelt ikke så meget om kæder, hvor det ene sted ligner en kloning af det andet.

Skal jeg på cafe, skal der mere end god kaffe til. Stemning, personlighed i indretningen og dejligt klientel har ligeså stor betydning.

Er glad for der kun er en Starbucks i lufthavnen, den må de gerne beholde for sig selv :)