onsdag, juni 08, 2011

Besøg fra det jydske...

Får besøg af mor lige om lidt, hun vil gerne fejre sin fødselsdag her i København. Jeg har taget en fridag i morgen, så det bliver bestemt en dejlig dag hvor vi skal fejre mor i de allerbedste manér. Det er jo kun en gang, hun fylder 50 år.
Er spændt på, hvad mor har planlagt til i morgen - men ud skal vi i hvert fald. Håber på at vejret er med os.

Og så er det fra i morgen af, jeg skal fortælle at min mor er i 50érne, det bliver helt sikkert underligt i begyndelsen, men det kan vi ikke gøre noget ved. Tiden flyver jo hurtigere og hurtigere afsted, at vi selv ikke kan følge med.

4 kommentarer:

Sofie Heilmann sagde ...

Vil du høre hvad der er endnu mere underligt? At læse dit indlæg om din mor der endnu ikke er fyldt 50 og så tænke på min mor der er 57 år.. Se DET er underligt.. Min mor er snart 60 og snart pensionsklar! (okay okay..Snart og snart.. Men der er jo ikke 20 år til længere)

Klejs sagde ...

Har også en ung mor... Ifht. min alder. Dog et år ældre end din mor da hun fik dig. Men synes det er fedt at sige at det er en del år til hun overhovedet kan komme på efterløn. :-)

Maddy sagde ...

så virker vores mødre slet ikke så unge mere tsk tsk ;)

Christina sagde ...

Ja, det er så sjovt hvordan vores mødres aldre er. Er faktisk glad for at mine forældre er unge i forhold til min alder.