mandag, juni 13, 2011

historien om den stakkels dreng...

Forhistorien om drengen:

Drengen bor i København, har tidligere boet i Århus og er en 21 årig studerende som nu jævnligt besøger Belgien.

HISTORIEN:

Drengen har været i Århus på besøg i pinsen, og valgte at tage tilbage til København lørdag, og så tage til en fest om aftenen og der møder han mange mennesker og hygger sig.
Drengen opdager ved festen at han glemte at tage sit pas med fra i Århus. Passet skulle han bruge, når han skulle flyve til Belgien pinsemandag, tidligt om morgenen. Det ville sige, at fra han opdagede sit pas til at han skulle stå i lufthavnen, havde han i alt ca. 32 timer til at kunne rejse. Drengen går rundt og fortæller om hans glemsomhed i Århus og får så ikke så meget medlidenhed derfra.

Drengen måtte så gå rundt og spørge om sine muligheder. Nogen mente, at han bare kunne rejse fra København uden sit pas, nogen mente at han SKAL have passet med. Han blev mere og mere frustreret og anede ikke uråd, hvad han rigtig skulle gøre, ud over at tage til Århus på sin fridag, den søndag som kunne bruges til en masse andet, og hente det skide pas.

Søndag morgen vågner drengen op og har allerede lagt en stor plan for sin søndag. Han skulle nemlig tage med tog helt til Århus, for at modtage sit gyldne pas som har været savnet længe nok, og så hurtigt hoppe på et andet tog, mod København. Drengen har brugt mange af sine gyldne søndagstimer på at være i tog.
Da drengen endelig ankom i Århus, fik han hans længede ventede pas, det pas som også ventede på at være hos drengen og blive brugt, når drengen skal til Belgien næste dag.

Pinsemandag, tidligt om morgen, står drengen glad op og tager retningen mod lufthavnen med sit allervigtigste element: passet. Inde i lufthavnen tænker drengen sikkert på, at hans tur til Belgien er dyrere end han havde regnet med, så det skal blive hans livs tur. Den tur, han har givet så meget for, både tid og penge.

Nu vil drengen ikke glemme sit pas mere. Drengen er træt af at være en idiot eller et fjols. Men det vil han sikkert blive hørt for i et stykke tid. Jæs!
Fjolset er nu i Belgien og har forhåbentlig sit pas med overalt.


                                Jeg dåber hermed vores kære dreng for den nye danske Anders And!


Ingen kommentarer: