tirsdag, juni 28, 2011

Så er EM skydt i gang

Var i Odense i går for at overvære EMs åbning, men nåede ikke starten af den. De havde ikke lavet en vild åbning, men nu ved jeg ikke normalt, hvordan en EM åbnes.
Danske-drengene havde en åbningskamp mod Belgien, og de tabte desværre 3 -0 i en trist og kedelig kamp, hvor de slet ikke viste deres værd og vilje. Belgien fortjente desværre deres sejr. Drengene mangler endnu to kampe i puljen, mod Rusland og Irland, begge to stærke hold, så nu gælder det.

Det var en god stemning i går, og jeg glæder mig til at komme til Odense igen og ser flere kampe samt kulturelle oplevelser sammen med andre.

Man kan følge med EM på mange måder. Deafbold har deres egne hjemmeside, hvor de laver interviews, sporslige kommentarer og deres syn på EM, hvilket skulle være meget spændende at følge med.Så har EM også deres egen EM-mediehold, og de vil komme med deres reportager også men jeg har ikke en fornemmelse af hvor deres niveau ligger.

Derudover, så vil SignFriday også komme med videoer men det bliver ikke det vilde i denne omgang, pga. mangel af ressorucer samt sted at kunne arbejde med video. Vi laver i stedet forskellige vinkler af denne EM, for at give folk en slags opsummering.

Ingen kommentarer: