onsdag, juli 27, 2011

At blive inspireret...

Inspiration er noget af det bedste, jeg kan få i hverdagen. At blive inspireret til forskellige ting. Jeg tror at mange er blevet inspirerede til at være fysisk udfordrede i øjeblikket, efter de har været på en overlevelsestur sidste uge. De fleste, som jeg kender, var med på turen og de har haft en fantastisk oplevelse. Tre af dem har allerede været ude og løbe ture (eller gjort andre ting).

Det synes jeg, er fedt. At når én har gjort det, bliver ca. tre inspirerede. Så bliver yderligere 9 mere inspirerede. A´la til filmen "Giv det videre" med Kevin Spacey og Haley Joel-Osment. Jeg fik selv lyst til at løbe i morges, og løb endda i et hurtigere tempo end jeg plejer, og har cyklet rigtig meget de sidste par dage. (Det er netop det, som er en bonus ved mit arbejde, at kunne cykle så meget under arbejdstiden).

Nu håber jeg at denne inspriation varer længere end det plejer at gøre. Min motivation er ikke i top, men derfor kan man alligevel godt trænge til inspiration og finde lysten ad andre veje.

1 kommentar:

Bianca sagde ...

Jeg cykler hver dag til arb! Og har ikke været udmattet af det. :D :D