lørdag, juli 16, 2011

Skuffede That Take-fans...

Der vrimler af mange, mange og mange skuffede That - Take fans her til aften. De har netop fået at vide, at koncerten i Parken er aflyst, på grund af Robbies maveforgiftning. Noget, der IKKE måtte ske, skete netop.
Ens store glæde i mange måneder kan hurtigt blive til en KÆMPE-skuffelse på 1 sekund. Det er for vildt!

Denne That Take - koncert er lidt speciel, da det kører over to dage. Det var oprindeligt, at koncerten kun skulle spilles i dag, men da billetterne til koncerten hurtigt var udsolgt, blev der lavet en aftale med banden, at de også giver koncert om fredagen, hvor resten så kunne købe billetter. Og så blev det dem, som fik denne fantastiske oplevelse i Parken. Koncerten, som blev enestående og stamrost, og gav resten af fans ekstra glæde til at komme til koncerten i dag, men de er så kommet forgæves. Mette var selv derind i går og hun havde en rigtig fed aften, og hun har ikke været til en så fed koncert i lang tid.

Det er derfor rigtig trist, at dem som skulle have været til koncerten i dag, skulle opleve denne her store skuffelse. Nyhederne har ikke kommet med en pressemeddelelse fra banden selv, men min fornemmelse er, at de ikke giver en koncert på et senere tidspunkt, og det er endnu værre at jeg tror at banden ikke synger sammen længere. Det var måske kun denne her ene chance, og vi får mange rigtig skuffede fans i stedet. Det er rigtig ærgerligt!
Jeg mødte Maiken tidligere i dag, da hun er i København for at være med til koncerten, ja men nu er det blevet til en hyggelig tur for hende med sin søster. Flere døve er også selv kommet lang vej til Parken fra Jylland.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Ja så pisse pisse ærgeligt - der blir ikke nogen anden gang. Damh it! Men vi hyggede os nu alligevel - selvom vi hellere ville have været og råbe og skrigesom 16-årige ;)