fredag, december 16, 2011

den længede ønskede fredag...

Sådan en fredag som dagen i dag har jeg længe længes efter - og dagen er blevet brugt på afslapning. Vi har naturligvis også brugt lidt af tiden på at forberede lidt af vores tur til Australien og få betalt nogle ture. Samt se et par afsnits af One Tree Hill og set semifinalen i håndbold, hvor danske piger desværre tabte, og skal nu kæmpe om bronze.
Det er den sidste weekend i København, inden vi skal på tre måneders tur. Weekenden uden de helt vildste planer, blot hyggetimer - og sammen med familien. I morgen skal vi til Hvalsø og sige hej til Mettes søster + familien, søndag venter vi besøg af min mor og lillebror, hvor vi så skal holde en lille jul med julemad og al gaveræset.

Vi plejer også at bage til jul og det skal vi ikke snydes for, bare fordi vi skal rejse  - og da vi begge elsker at bage noget nyt, har vi i år valgt at bage noget helt nyt, og som inspiration fra et eller andet Oetker-opskrifter, fik vi lavet ´Chokoladerstykker med mintcreme´ og ´mintpastiller´. Jeg er en fan af mint i øjeblikket, så der skulle bestemt prøves og de er bestemt ikke ringe.

Chokoladestykker med mintcreme

Mintpastiller i 4 forskellige farver

1 kommentar:

Klara K. Danø sagde ...

Åh, åh! Min elskede mint, åh! Dem må jeg simpelthen lige smage! Hit med opskriften på mintpastillerne! :D

Rigtigt god rejse og glædelig jul til jer to!
Knus