torsdag, december 22, 2011

Soon....

De sidste dage er bare gået forbi mig, og tiden er fløjet afsted. Om 6 timer sidder vi i flyveren på vej til Down Under. I et helt år har vi glædet os den tur. Et helt år, hvor vi har sparet op, arbejdet ekstra og forberedt os. Og så er det fandme om to døgn, vi befinder os i Sydney - den første destination af vores tre måneders rundrejse. Det´ vildt.

De sidste dage har jeg bare nydt tiden - haft gæster - holdt tidlig jul og fået gode gaver samt spist julemad - haft de "sidste" arbejdsdage i Absalon og støttecentret - pakket og forberedt de sidste ting til turen.
Ikke bare det, men vi har også fået nogle dejlige postkort fra småbørnfamilierne i Jylland med hilsner, sms-beskeder med ønsker om god tur og fået nogle penge til turen af min kære onkel.

Vi er derfor klar til at erobre Down Under og få os den fantastiske tur, som vi længe har glædet os til og koble af fra det danske, men vi følger stadig med på sidelinjen.

Vi ses til marts, kære danskere!

2 kommentarer:

Helle Rasmussen sagde ...

I må have en fantastik og eventyrlig tur! Glæder mig til at følge jeres oplevelser her på bloggen og ikke mindst se de flotte billeder af naturen, som især på NZ skulle være smuk. God tur og pas på hinanden. Glædelig Jul :-)

Helle

Anonym sagde ...

I ønsker en rigtig god tur. Glædelig jul & godt nytår.