torsdag, december 29, 2011

Camping i Australien

Så er vi godt i gang med camping, eller det er hvad vi tror. Det er godt nok sværere med at få en sølle teltplads ved campingspladserne i øjeblikket, eftersom australierne holder deres juleferie på campingspladserne, og de gør det i stil. Det ser ud til at de fleste har en fast camper-plads og er kendt i områderne.
Vi vidste at vi er kommet til Australien i en højsæson, men er godt nok overraskede over at det er så populært af australiere at selv campere i julen, for det gør vi jo ikke selv hjemme i Danmark, så man tænker ikke videre over hvad de egentlig laver i deres juleferie, men det ved vi i hvert fald nu.

Vi har været heldige i går og i dag at få en teltplads, men det kniber med at finde et sted til nytår, da alt er booket - overalt, og vi gider ikke at køre mere nordpå, blot for at få en teltplads. I stedet må vi sove på et hostel  i Coffs Harbour, en by mellem Sydney og Brisbane i stedet, og lige nu har vi så et sted at være nytårsaften, og det bliver så spændende og se om hvordan nytåret så afholdes hernede.

Ingen kommentarer: