onsdag, februar 29, 2012

den første uge

Så har vi været i New Zealand i en uge, og jeg må give alle andre ret i at naturen her bare er fantastisk! Vi har stadig tre uger endnu, så jeg tror gerne at der er mere at se og at der kommer nogen mere wow naturoplevelser.

Vi har været lidt rundt omkring, været i Cape Regina, Coromandel, Auckland, Matamata, Waihi og Haihi. Har stadig ikke helt styr på alle bynavne i New Zealand, især dem som starter med W. Vi fik også fejret min fødselsdag, som var en rigtig dejlig dag, hvor jeg var heldig med at få et dejligt solskinsvejr hele dagen. Vejret her er meget skriftende, fra at være godt vejr eller til en rigtig regnevejr, og når det sker, så regner det fandme. Vi fik bl.a. vores sejletur til Hole in the rocks aflyst pga. det. Men sådan er det jo hernede, og vi kan også frygte at andre ture kan blive aflyst.

Lige nu befinder vi os i Rotorua, midt på nordøen, og i morgen tager vi videre til Taupo, derefter Tongoririo National park og så Wellington. Derefter sejler vi til sydøen og er der de sidste 14 dage af vores ferie.

Lige et billede fra Fiji.Waya island 


Ingen kommentarer: