lørdag, december 31, 2016

Hvad skal der ske i 2017?

Hvad skal der ske i 2017? Jeg har ingen anelse, og det er egentlig også i orden.

Jeg har ingen nytårsfortsættelser og ingen forventninger i dette år. Det er min indsigt at have det godt og at nyde nuet. At beskæftige mig med noget, jeg godt kan lide og tror på. At bruge tid på noget jeg gider. 

Jeg vil selvfølgelig kunne rejse noget mere, men da det nemt kommer til at koste mange penge, må der desværre prioriteringer til og finde penge til. Rejser bliver der til, men hvor meget og hvorhen, kommer vi nok til at finde ud af løbende. 

Arbejde. Jeg har ikke noget fast efter den 1. april, så det er i sund fornuft og almindelig forventning om, at man skal begynde at lede efter noget så det vil jeg også gøre efter jeg er kommet hjem fra Mexico. 
Jeg er spændt på hvad jeg ender med og hvordan mit arbejdsliv ser ud i løbet af året, og jeg er ikke (endnu!) gået i panik over at ikke have noget fast. Jeg kunne godt lide at lave lidt forskelligt og med forskellige opgaver hos forskellige steder, da det giver en anden slags frihed. Men set i økonomisk sammenhæng, kan det ikke rigtig hænge sammen på længere digt, især fordi man har et banklån. 

Og så vil jeg gerne prøve noget nyt. Det giver fornyet energi og fed følelse at prøve noget nyt. Jeg ved dog ikke hvad det er. Det behøver ikke at være stort som faldskærm spring, men noget jeg ikke tidligere har prøvet. Hvordan ser jeres 2017 ud? 

1 kommentar:

Maiken Vestergaard sagde ...

Kan se at jeg har glemt at følge med de sidste par måneder - sorry, men dejlig og spændende læsning