fredag, december 02, 2016

Månedens døv - december 2016

Månedens døv bliver også til denne omgang, og jeg har en aftale med en i løbet af næste uge omkring videointerviewet, så januar-udgaven er også i hus (næsten da!).

Lad mig præsentere månedens døv for december 2016.

Troels Madsen

Troels er hovedansvarlig for wign.dk, som er en slags tegnbank. Vil man vide hvordan et ord tegnes på tegnsprog, så er det at besøge wign.dk.
I kan nemlig også gå ind og lægge forskellige tegn til, hvis I har kendskab til bestemte tegn, som vi skal have en andel af.

Som Troels´ kollega hos Absalon, har jeg set ham engagere sig med projektet og vi har haft gæster til Absalon af den grund, så jeg ved at det er et kanongodt projekt og Troels har gjort det rigtig godt samt brugt masser af tid til at få projektet til at køre.

Vidste du, at Troels egentlig ikke var den, der fik ideen? Men Troels har hjulpet med at køre projektet oppe med flere tegn og bedre tilgængelighed for os alle. Troels fortæller i videoen, om hvordan og hvorfor projektet er opstået og lidt om Wigns proces, og ikke mindst hvad Troels´ visioner med Wign er fremover.

Se videoen HER.
Ingen kommentarer: