fredag, august 29, 2008

USA - dag 2

Saa har vi vaeret lidt rundt i San Francsico, vi ville til oen Alactraz, men kunne forst faa billetter til paa mandag, saa det var ok. Vi regner med at forlade San Francisco efter vi har set oen.

I gaar har vi vaeret ved Fisherman-Wrafs, en af San Franciscos storste sevaerdigheder og et saa turistet sted. Omraadet er faktisk rigtig hyggeligt, og man kan nemt bruge et par timer paa at gaa rundt og se i butikker og bare hygge sig ved havnen og se forskellige mennesker, solover, oer omkring og skibe. Men da det var saa turistet, havde vi ikke det store behov for at vaere der saa laenge. Vi gik videre til Lombard Street og se den skaeve San Francisco, den beromte skaeve vej, hvor biler maa dreje baaade til venstre og hojre. Paa toppen af Lombard Street, ser man en fantastisk udsigt til San Francisco, og man kan bare staa der en tid og bare nyde udsigten.
- vi tog derfra med et sporvogn, det var en sjov oplevelse at tage med et sporvogn i byen rundt, uden vinduer og med en mand, der styrer vognen.

Vi stod af i Powell Street, ved Union Square, hvor der er mange butikker, til vores glaede. Vi nod resten af aftenen ved at gaa rundt i butikker. Mette kobte en solbriller.
Vi tog hjem med to sandwichs fra Subway og var bare saa traette efter den forste dag, vi har ogsaa gaaet meget.

Klokken er nu 7.30 hos os, og vi er spaendte paa hvad dagen vil byde os!

3 kommentarer:

Bruno sagde ...

Hej med jer to turister.
Nyd livet derovre. Jeg har hørt at der kan være lang ventetid for at få biletter til Alcatraz, håber i får dem da det er spændende sted at besøge.

Hvor tager i hen efter San Fransisco.

Kærlige krammer fra FAR

Anonym sagde ...

Hej far,

Vi har faaet billetter til Alactraz, det bliver paa mandag vi skal derhen, det bliver saa spaendende.
- Vi har stadig ikke bestemt ruten endnu, men det kan blive Yosemite efter San Francsico.

Anonym sagde ...

Uha hvor er San Francisco så fantastisk, bare jeg er der nu hi hi :-) Det var også en stor oplevelse for mig at se Alcatraz øen og glem ikke gå en tur over Golden Gate Bridge ;-)

Knus Cam