tirsdag, august 04, 2009

indlæg nr. 300

Og jeg forsøger at lade op til at overleve resten af ugen. Den består nemlig kontant af arbejde og træning. Måske en smule hygge. Men vist ikke andet.

Jeg er stadig træt efter alt det med Outgames-ugen, var med til at overvæve den flotte pride som indtil videre skulle være den største i København. Haft overnattende gæster i 5 dage. Endnu en fest uden alkohol. For lidt søvn. For mange planer.

Sådan en fridag ønsker jeg mig lige nu, hvor jeg kan putte mig med dyne i sofaen og se en masse film, nyde varm kakao med lune boller til, med hende der skønne.

3 kommentarer:

Hybel sagde ...

Kan hilse og sige, at jeg arbejede omtrent 60 timer under outgames, jeg er har vist game-hangover nu. Men det er også DEJLIGT at komme hjem til sin hybel igen. (Boede hos søsteren).

christina sagde ...

Og det var bestemt også fantastisk! Var det mig, var jeg helt død! Kunne ikke passe arbejdet samtidigt med at være fuldtids frivillig ved Outgames :)

Hybel sagde ...

Hehe, jeg gjorde det kun fordi, havde ferie, ellers kunne jeg heller ikke.

Man skal jo bryde trædemøllen og opleve lidt kullise skift - det giver energi, når det rigtige arbejde kalder igen på mandag ;)