tirsdag, oktober 27, 2009

Jeg bliver og er ikke ven med....

EFTERÅR!
Jeg er slet ikke et efterårsmenneske, og tror bestemt ikke jeg bliver det engang. Og heller ikke et vintersmenneske.
Jeg synes det er skam hyggeligt alt det med de faldende blade, farveskrift, og senere noget hvidt. Men det er alt for mørkt om morgenen, og sidst på eftermiddagen. Alt for koldt. Alt for trist.

Jeg er træt om morgenen. Jeg er tit også træt i løbet af en dag. Jeg kan være meget træt om aftenen.

Det er svært at vænne mig til de mere mørkere tider! Jeg kan dog se frem til noget positivt ud af det. Man tænder for flere lys derhjemme, man hygger med sig selv og så får vi en hyggelig tid i jul.

2 kommentarer:

Hybel sagde ...

Så vil jeg varmt anbefale sådan en lys-skærm en særlig en som bliver semi vinter deprimerede. Den lys skærm er som en fake sol - den gør at du lettere kommer igennem efterår og vinteren.

Der er en gruppe af folk som ikke udvikler melalomin i hjernen når det er efterår/vinter det skyldes mangel på sol. Derfor har man udviklet denne særlig lyskærm, og det virker - iflg. min søster. ½ time om dagen foran denne fætter gør underværker. Og den koster vist ikke kassen.

Mette Bertelsen sagde ...

Hehe... forstår dig, Christina! Men hvis det på nogen måde kan hjælpe, så savner jeg næsten efteråret - man vil altid have noget andet end det man har. Og i år går jeg HELT glip af årstidens flotte farver!