torsdag, oktober 22, 2009

Så du "dagens Mand" i går?

Jeg plejer at se "Dagens mand" sammen med en ven, og diskutere med ham om hvad der sker i løbet af et afsnit.

I går var afsnittet lidt specielt, da damerne blev udskriftet med mændene. Nu var det bøssernes tur til at stå på scenen og vurdere dagens mand, samt stemme på om manden er godkendt.

Straks, da mændene kom ind på scenen, kunne jeg genkende den der stemning, som bøsserne er god til at udstråle. De skaber stemning ud over hele lokalet, har den der måde at vise at de er til stede og vil have at der skal ske noget hele tiden.
Og jeg må sandelig sige, at afsnittet bestemt ikke var kedelig. Men bøsserne er ikke bedre end damerne. De er begge to gode til at komme med nogen edderdårlige undskyldninger for at ikke være på date med dagens mand.

I går kom en af bøsserne med en grund til, at ikke vælge dagens mand. Det var såmænd, fordi han dømte dagens mand at købe sit tøj fra ´Tøj og Sko´, og de vil ikke passe sammen, når han selv køber tøj fra Gucci.
HVAD? For satan da. Her kom han sgu med den hårde bemærkning, og havde ikke endnu set præstentationen af dagens mand.

Ok - jeg ved godt at der er mange derude, som også gør den slags. At fravælge folk, fordi de ikke er ligesom sig selv, eller ikke gå i samme tøjstil eller læse de samme bøger.
Men at ligefrem sige i tvet, at dagens mand ikke duede, fordi de ikke har samme tøjstil. Det ved ham der anden sgu ikke. Han kunne spørge eller vente til, han havde set præsentationen af dagens mand.
Men der var gudskelov en anden på scenen, som forsvarede dagens mand, og provorerede den anden.

Derfor elsker jeg programmet. Delvis, altså. Jeg kan selv lide at se dagens mand og diskutere med vennen, om vi selv ville have valgt ham. Men kan blive meget overrasket over damernes og mændenes bemærkninger. Jeg er kun glad for at jeg IKKE er dagens mand (dame).

Men synes også, at det giver et forkert billede af hvordan bøsserne er. Programmet kan sagtens bare klippe de gode ting fra, og kun vise de ´slemme´ kommentarer. Jeg synes at det er ærgerligt, at folk tit får en forkert opfattelse af bøsserne. For de er virkelig nogen dejlige væsener at være sammen med.

5 kommentarer:

Klejs sagde ...

Jep. Jeg så det, og fik mig en god griner. Nej, de er såmænd ikke så forskellige fra heteroseksuelle.

Men forskellen som jeg bemærkede var, at de sagde ligefrem hvad de tænkte uden at pakke det ind. Feks. han der "Chanel - tøj og sko" fyr. Det kan rimelig mange godt føle sig provo over.

Men de mænd er jo nøje udvalgt til at skabe sådan en fnisen og løse håndledssvingende stemning med en masse "Gay Fight" Det skal man lige have i baghovedet.

Jeg kunne godt lide Martin alias Rainbow MC og hans meget åbensindede valg af den anden Martin i dametøjet.

Torsten sagde ...

Jeg syntes at var uheldigt at der var kun en bestemt gruppe homoseksuelle som var med i programmet, så mente man nok desværre at alle homoseksuelle er sådan.

Læste lige at rapperen Martin er slet ikke homoseksuel.

Klejs sagde ...

Ja, læste det også lige. Jeg synes det er respektløs over for homoseksuelle.

christina sagde ...

Ja, så også i "God morgen, Danmark" at han ikke er det. Helt ærligt. Hvad var det for noget et spil han legede med programmet og de homoseksuelle som var på scenen.

Hybel sagde ...

I bund og grund er bøsserne ikke så meget forskel fra hetro'erne. Nogle pakker det ind, andre er bramfrie og siger tingne som de er.

Nogle ved bare lige præcis hvad de vil ha' og siger det. Det kan andere nok måske føle sig povokeret af.

Jeg så ikke dagens mand, men har læst en del om en vis fyr som snød sig til at være bøsse- formålet med det? 15 mins berømmelse og mere tv-tid for ham.