mandag, februar 21, 2011

Dag 2 i Poprad...

Så har vi været på bakkerne og fået en masse frisk luft på ski. Det gik meget fint for mit vedkommende. Siden min ski-ulykke for 11 år siden, så har jeg altid frygtet sne på alle måder, men alligevel trodset min angst for at komme til skade igen. Det er dog ikke helt væk, og angsten for at komme til det igen VIL altid være der. Jeg er dog kommet langt ved at komme tilbage til det område, hvor ulykken skete, stået på ski igen og oven i købet IGEN. Og det er bestemt mere end rigeligt. Hver gang, jeg står på ski, vil angsten altid være der, og især da jeg forsat er en meget uerfaren ski-løber. Og jeg har ikke fået den der følelse for at ville stå på ski hele tiden og gøre det hvert eneste år. Jeg synes da det er sjovt at stå på ski, men foretrækker rejser på andre måder.
Jeg føler ikke at jeg er helt sikker på ski endnu, og arbejder stadig meget for at kunne ´køre´ normalt og hurtigt men tager det med roligt i mit eget tempo, og det nyder jeg også meget.


Nåmen, men det går altså godt hernede, og jeg har lejet ski for en uge så nu regner jeg med at stå på ski for det meste i løbet af ugen, men kan mærke på min krop at jeg skal have pause midt i ugen, en eller to dage. Jeg bliver helt sikkert også mæt af at være i sneen og stå på ski. Der er heldigvis mange andre ting at lave, som at tage til en stor sømmehal med mulighed for wellness, tage til et shoppingscenter, se byen Poprad eller andet.
I dag har vi bare været ved det lille ski-sted, men i morgen skal vi deles op i to hold, hvor det største hold (inkl. mig) skal til et større ski-sted og have flere nye bakker at lege i, mens resten skal til områdets største ski-sted. Der skal vi også være i løbet af ugen.

Da vi kom tilbage til hotellet, holdt vi efter-ski-hygge-drikke i baren og fortsatte indtil vi skulle spise aftensmad, og igen fik vi alt for lækker mad.

                                       
                                             Hyggen i baren                                                Penne med laks i spiant sauce

I går skrev jeg at vi bor i et fint hotel inkl. morgenmad, men det er ikke det bedste jeg har prøvet, men det er okay alligevel. Vi hygger os meget fint i baren/restauranten. Tror at hotellets personale har glæde af at have os som kunder i denne her uge.


                    Hotellet                                                      Mit og Evas værelse

1 kommentar:

Jeanette Weber sagde ...

Ser rigtig godt hotellet og dens værelser..
Og I hygger jer!! Super....