torsdag, februar 10, 2011

Siden om Australien

Jeg har oprettet en side under bloggen her om vores forestående tur til Down Under. Der er en ting, som ærgrer mig. Det er at man ikke kan kommentere når jeg har skrevet noget. Så det bliver nok bare side, som omhandler vores forberedelser. Det ville være mere fedt hvis folk kan komme med kommentarer, da vi også har brug for at få lidt feedback, tips eller andet omkring vores forberedelser og tanker op til den store tur.

I må bare gøre det herinde, eller på andre måder i facebook eller mail. Vi har skrevet et par forskellige indlægs den sidste tid, og det er ikke så meget endnu, da det forsat er en begyndelse-fase. Vi glæder os meget til det foredrag, vi skal til på tirsdag. Vi skal høre om en mand, der har været i Australien. Så vi håber på lidt inspiration derfra til vores videre-forberedelse.


Og så har nogle af mine kolleger og brugere fået besked på, at jeg har fået orlov og skal på en længere tur. En af brugerne sagde at hun er glad på mine vegne, og det varmede jo bare! Og så faldt det mig ind, at jeg ikke skal på arbejde i så lang tid om et års tid. Vildt, og mærkeligt.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, det er ærgerligt, når man ikke kan det, når man opretter sådan en side. Men mener nu godt, man kan. Kan bare ikke lige huske hvem, der havde/har det.

Men ellers kan du/I oprette en blog til som handler om Australien.

- Krille (Kristina S)

Emilie Mahler sagde ...

Du er virkelig heldig!

Jeg glæder mig til at følge med om hvad du har planlagt til rejsen.

Måske er det en go' ide at oprette en anden blog om din planlæggelse til Australien, så denne nuværende blog kan linke til den anden blog.

;)

christina sagde ...

Emilie og Kristina, tak for forslaget og har selv tænkt på det - men er ikke så vild med at have to blogs samtidigt, og føler at denne ene blog er min baby og har svært ved at slippe den :) Jeg regner med at når vi er i Australien, så skriver vi på bloggen i stedet for i siden.

Klejs sagde ...

Hej Chris!

Hvordan fik du oprettet siden på din blog? Jeg kan ikke helt gennemskue det?

Glæder mig i hvertfald til at følge jer, også gennem forberedelserne.

KatrineAbildgaard sagde ...

Hej Christina.

Jeg vil med glæde læse din blog om Australien og jeres planlægning :D

Jeg er selv på vej til Australien lige nu, eller rettere sagt; jeg sidder i Bangkok og skal videre til Sydney senere i eftermiddag :D

Katrine Abildgaard

christina sagde ...

God tur, Katrine! Vil også høre om din tur til Australien :) Du må da sende mig nogle gode tips om SYdney og andre steder du skal hen til.