søndag, oktober 15, 2006

Fitness

Så fik jeg prøvet det et par gange nu.

Og det er ikke lige min stil - kan godt se hvorfor det er sjovt for andre at komme til et motionscenter / fitness center og bruge et par timer på at træne. Det er da en god ting, men det er bare ikke lige mig at gå rundt i et lokale med en masse maskiner og træne. Jeg er bare mere til boldspil :) Men kommer gerne til et sådan center igen, men jeg bliver bare ikke en af deres stamkunder, der kommer flittigt og træner.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg er selv blevet en af dem, der er blevet glad for at gå i fitnees. Men det er ikke inde i rummet med maskiner jeg er, det synes jeg også er småkedeligt. Fitneescentret har hver dag timer med step og aerobic, så det e det jeg bruger tiden på ;) Op og ned af en bænk, ja.

Anonym sagde ...

Maiken, hvis jeg melder mig til de hold med step og aerobic med min alt for dårlige kondi, kan du vel gætte hvad der vil ske? *G* Så hellere de maskiner, man kan cykle, løbe eller gå med. Jeg kan ikke rigtig finde ud at lave øvelser med de maskiner i rummet, men Mette giver mig nogle instrukser, så det kommer nok.

Anonym sagde ...

Det har jeg samme på denne måde, Chris. Er aldrig blive en motionsfanatiker hos Don Øs imperium. Jeg kan bedre lide at gå eller cykler, ja bare gå eller cykler derudad i skoven og i byen. Det er min måde at bruge motion på.

Anonym sagde ...

Jeg må med skam bekende, at jeg havde et medlemskort til fitness.dk i et halvt år og kun været der højst 10 gange. Det er bare ikke mig. Så heller en god omgang gåtur.

Anonym sagde ...

Doug og Klejs, det samme siger jeg. Jeg foretrækker også cykelture og boldspil frem for fitness, men det er alligevel en god måde at få motion på, når jeg er hos Mette og det er også snart for koldt at løbe udenfor.