mandag, november 23, 2009

Mere tid til andre ting....

Det er faktisk hyggeligt at være hjemme en mandag aften, for en gangs skyld hvor jeg kan ligge på sofaen med tæppe over på mig og nyder en god bog. Sådan noget havde jeg slet ikke gjort, før jeg tog til Taiwan. Når jeg ikke arbejdede eller lavede frivilligt arbejde, gik tiden stortset med til at træne eller ses med vennerne.

Men den tid har jeg slået til som pause, bare lige i en stykke tid... Jeg har ikke haft lyst til at træne fodbold, og det gav mig bare til en masse tid til at lave meget andet, som jeg kan finde glæde i. Jeg har dog lyst til at komme ud og løbe eller træne henne i fitnessdk, men mangler lige de sidste dele af min motivation til at GØRE det.
Jeg vil prøve at tage mig sammen og løbe en gang i denne uge - MÅSKE to - så bliver det en succes.
Jeg behøver en makker for at kunne komme helt til en fitesscenter og træne, i mindst en time, så jeg glæder mig til at Mette snart er frisk til at træne igen.

Jeg håber selvfølgelig at jeg kommer til at træne fodbold igen, og det tror jeg bestemt, at det sker, efter et par måneders pause. Jeg overvejer stadig kraftigt at skrifte klub. Jeg kan ikke få mig til at komme til Valby og træner med den nye træner. Men jeg har lovet mig selv at prøve.

Jeg kan godt lide at lave noget forskelligt lige nu, hvor vejret er noget deprimerende, og at lave noget der er opmuntrende. Jeg vil gerne friskes op, gennem denne ´kedelige´ vinter. Jeg er blevet klippet, og har planer om at farve håret. Glæder mig allerede.

1 kommentar:

Mette O. sagde ...

Så spørg mig mht. fitness-centret, jeg mangler også en træningsmakker :-D