torsdag, november 26, 2009

Godt selskab i morges

Jeg plejer at stå op alene om morgenen. Jeg går i bad alene. Tager tøjet på alene. Spiser morgenmad alene. Snakker med mig selv. Pakker tasken alene. Smører madpakke alene.

Stort set er jeg mig selv om morgenen, og jeg bør være glad for jeg har hele lejligheden for mig selv, hele badeværelset for mig selv som er det vigtigste for en familie, som tit må slås om at kunne komme til først.

Alligevel vil jeg hellere have selskab om morgenen. Bare lidt. Lidt snak og hyggespise der, i 15 minutter, og ønsk hinanden god arbejdsdag, inden man skal på arbejde.

I morges havde jeg lyst til at se tv, hvilket jeg ellers aldrig gør om morgenen, men det gjorde jeg så i morges, og hvilken overraskelse.
Der sad Robert Pattinson alias Mr. Edward Cullen fra twilight-sagaen i fuld gang med at sidde og så så sød ud og snakkede med David Letterman. Ham var jeg ligeglad med.
Lige pludselig var min morgen god og behagelig, og jeg kom godt afsted på arbejde :)

5 kommentarer:

Torsten sagde ...

Bor Mette ikke også i lejligheden?

christina sagde ...

Hun sover jo om morgenen :( Hun vælger at ikke gøre mig med selskab om morgenen og lade mig være helt alene......

Bianca sagde ...

Suk gid min morgen var det samme som din med Robert P i tv.... Jeg nøjes med en gammel ungdomsserie.

Torsten sagde ...

ØV!

Min ekskæreste plejede at stå op samtidigt med mig, selvom han skulle møde på arbejde først to timer senere end mig. Men han var også et A-menneske...

christina sagde ...

Torsten, så har du været mere heldig end jeg er ;) Men til gæld har jeg fri fredage, så der hygger jeg med Mette om morgenen. Men de 4 andre dage er jeg bare helt alene...