mandag, maj 11, 2009

så kalder søerne...

Jeg og Mette er flyttet ind - endelig efter 2 måneder. Vi fik nøglen til lejligheden for to måneder siden, men det var først i går, vi sov der.

Lejligheden er blevet renoveret lidt. Stuerne har fået en omgang nedrivning af tidligere tapet, og kan nu præsentere en helt ny væg med filt og hvid maling. Vi mangler stadig at have malet fodpaneler i stuerne og få vasket vinduerne, så er de godt som klar. Møbler, tv og bogreolen er allerede inde og nu står der 7 kasser som venter på at blive pakket op. Jeg tror, at mange ting ender med at blive smidt ud.

Badeværelset ser rigtig flot ud, og NÆSTEN færdig. Vi mangler nu at få håndvask og glasruder til, få et skab og en hylde sat op.

Soveværelset er kun blevet friskt op med en omgang maling, vi vil vente i et par år før vi skal renovere værelset. Vi har dog en masse tasker med tøj som skal lægges på plads i skabene, men vi skal lige reparere skabene først, før de kan bruges optimalt igen.

Køkkenet er også kun blevet friskt op med maling, da vi har planer om at lave om, men det bliver først engang om et par år eller når vi HAR penge nok. Vi vil gerne have lidt mere plads i køkkenet, men nu må vi nøjes med den plads, vi har dernede. Vaskemaskine og opmaskinemaskine fylder jo også lidt :)

Så er der jo gangen... som overhovedet ikke er blevet forbedres. Den bruges som opbevaring af forskellige håndværksting og maling. Vi glæder os til at alle værelserne er færdige, så kan gangen blive malet og få sat kroge op til jakker og diverse.

Vi er rigtig glade og glæder os til det hele bliver færdigt.

4 kommentarer:

Mette Bertelsen sagde ...

Lyder bare lækkert, Christina, holder I så housewarming? Så må jeg lægge en billet ind... :-)

Torsten sagde ...

Jeg ser også frem til jeres housewarming.

Mette O. sagde ...

Tillykke med jeres lejlighed :-)
Knus Mette O.

christina sagde ...

Nu må vi se :) Tiden i øjeblikket er næsten uoverskueligt til at overveje en lille fest - men der bliver da til noget, engang efter sommer måske.