fredag, december 25, 2009

1. juledag

har det været en ren afslappende dag med julefrokost, som min mor har tilberedt til mig, Mette og lillebror. Det blev til en stor frokostbord med mange lækre retter, som vi naturligvis ikke kunne spise det hele, så resten gemmes til her til aften og dagene efter...

Men vi har haft en dejlig dag trods al den mad, vi har fået, med sjove pakkeleg. I år har vi fire personer formået at tage hele 18 små pakker med på bordet, og da tiden gik ud, endte jeg med 7 pakker. Og selv om jeg er 27 år, stopper jeg ikke med at være ligeglad hvis jeg taber. Tværtimod. Jeg skal bare vinde. Altid. Jeg er faktisk en dårlig taber og bliver let sur, hvis et spil ikke går efter mit hoved. Det gjorde det ikke det meste af tiden, da vi spillede matador.

Og hvad med i går? Vi havde ligeledes en god dag med det hele, og jeg fik mange dejlige gaver. Og kan tage hjem til København i morgen med et nyt håndklæde, deo & bodylotion, 200 kr, One Tree Hill sæson 6 på DVD, bog pige i tyverne, et nyt canon kamera som jeg og Mette er fælles om at få. Vi fik også glas, tallerkener og avis holder i kurv.

2 kommentarer:

Mette O. sagde ...

Sikke mange gode gaver!!!
Knus

Bianca sagde ...

Jeg fik også boge Pigen i tyverne!!! :D

Men må nøjes med Dan Brown lige nu ellers er det Pigen i tyverne bagefter.