mandag, december 07, 2009

Tænk at ens toilet kan blive ens gode ven....

Toilettet var en af de vigtigste elementer i går. Jeg havde det nemlig rigtig dårligt, efter Døvanias julefrokost i lørdags, og måtte kæmpe mig fri fra et meget kropsangreb. Jeg havde åbenbart så meget gift i mig, at alt hvad jeg drak i går (ikke alkolhoiske midler) kom ud igen. Så jeg måtte nøjes med lidt vand, og til sidst saftevand resten af aftenen. Det hjalp heldigvis at spise fastfood, som bød på en lækker burger fra den lokale pizzaria.

Jeg mindes ikke at jeg har haft det så dårligt efter en fest, siden nytårsfest 2000/2001, tror jeg nok. Jeg vil ikke skrive, at jeg aldrig vil drikke igen, for det gør jeg. Men jeg vil nok skrive, at jeg ikke har planer om at blive så fuld igen snart :) Har nok drukket nok for hele december.

Og det er en ekstra stor plus, at man har en skøn kæreste på en sådan dag. Jeg havde det virkelig slemt, da jeg måtte hen til tegnsprogshuset for at rydde op efter festen - de sidste ting skulle ordnes, inden huset igen skulle i brug denne uge. Jeg var virkelig dårlig, og hende der skønne måtte træde til og gjorde næsten al arbejdet for mig. Og efter det, hentede hun maden til os.
Hjemme besluttede jeg mig for at gemme mig helt fra alle og alt - mobilen blev væk, orkede ikke internettet og alt muligt. Så det blev bare tv-hygge med hende der skønne under dyne med saftevand og lidt chips. Så blev det da hyggeligt nok, trods alt.

Nu er det mandag, og jeg skal igennem en lang uge, men bestemt ingen alkohol, undtagen måske et par enkelte glas vin, det har jeg bestemt mig til. Jeg glæder mig til ugen, for der sker en masse og så er det jo også jul.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

*LOL*
Sådan kan det jo gå, håber du er frisk igen.
FAR

Mette O. sagde ...

Hehe stakkels dig :-D
Nu ved jeg at du IKKE skal drikke dig fuld når vi er samlet i weekenden ;-)
Og tak for sidst, og flot arbejde!! Se alle de rosene på dovania.dk :-)
Knus

christina sagde ...

Ja, er frisk igen far :)

Selv tak for sidst, Mette, og ja vi fik en masse ros fra deltagerne på hjemmesiden - synes også selv, vi leverede varen og at det blev en god aften.