fredag, december 04, 2009

Tilbud / rabat, man ikke kan bruge til noget....

Jeg hader at der ikke er noget til mig, når jeg endelig går nys om noget tilbud eller rabat i en eller anden butik. Jeg VIL have at jeg kan komme tilfreds hjem med en eller flere poser med lækre tøj eller varer, som jeg har fået rabat på.

I dag var der 25 % rabat på alle tøj i butikken Solid! og jeg var ellevild, og kunne glæde mig over at jeg først skulle på arbejde kl. 13, så jeg kunne smutte op til Strøget med hende der skønne og købe noget.
Men nej. Jeg kom på arbejde med ingenting. Jeg prøvede et par bukser. Den ene var hammerfed, men passede slet ikke til mig. Suk. Den anden var også fed, men den havde huller og de vílle nok hurtigt gå i stykker.

Jamen - så hvorfor har jeg aldrig heldet med mig, når der er tilbud på lækre tøj?! Jeg finder tit tøj, når der ikke er på tilbud eller lignende. Det gider jeg da ikke.
Jeg læser eller hører tit folk pladre løs, at de havde fundet dit og dat billigt eller på tilbud.

Så jeg bliver nødt til at spørge: Hvordan gør I det? Hvor finder I sådan fede og billige varer henne? Får I sms, eller læser I i tilbudsaviser... Kom med bud, så bliver jeg glad. MEGET glad.

1 kommentar:

Lissis blog sagde ...

Gå i butikker hver dag, så finder du tilbudet, der passer der..hihi..