mandag, januar 18, 2010

Dårlig taber...

er jeg sgu... Jeg kan ikke bare spille et spil, uden at mene det helt seriøst igennem. Det skal man kunne.

Her til aften afprøvede vi jo det nye Super Mario-spil til Wii, og her kunne vi konstantere, at vi ikke var enige om, hvad meningen med spillet var.
Modsat til andre Mario-spil til Super Nintendo eller Nintendo DS, så kunne Lugio og Mario spille sammen i hver bane, og samarbejde frem til en sejr, hvilket er ret sejt og smart.

Her tænkte Mette straks, at det var hyggeligt, og vi kunne samarbejde frem til sejre, hvor jeg tænkte for mig selv. Jeg ville skam gerne samarbejde, men kunne desværre let miste tålmodigheden, hvis Mette evt. var for langsom eller mistede liv.

Men det bliver nok bedre med tiden. Jeg skal nok lære hende at være hurtig, så vi kan spille sammen - helst i mit tempo.
Ja, en egoist, tænker I. Men i spil gælder alle kneb jo. Og når jeg er hurtig, så går jeg hele vejen igennem efter det.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Har på det samme måde som dig. Spiller for at vinde. Tror jeg vil snerre af Kim hvis han var for langsom. Vi vil selv gerne købe spillet. Jeg har sagt 1000 gange derhjemme at jeg vil have den. Spiller meget Mario kart, og vinder hvergang :-)
Heidi

Anonym sagde ...

Skal skiver under på du er en DÅRLIGE taber.. Men du er virkelig ond, når du ved det går dårlige i et spil..
Samt forslog jeg jo at vi starten lige skulle øve os med de forskelige ting mario og L. kan.. Men du ville afsted i en fart.. GGG. Men synes da det går da meget godt ikke??? Kys

christina sagde ...

Heidi, kan kun anbefale at du/I køber spillet. Det behøves ikke at være individuelt, men også for to eller flere personer.
Tro mig - jeg snerrede af stakkels Mette mange gange! :)