søndag, maj 08, 2011

Søndagsspam!

Hvad enten man er sammen med sine venner, bekendte eller nye døve bekendtskaber, så falder samtaleemnerne tit på Nybbe - bedre kendt som vores efterskole Nyborgskolen.
Jeg kiggede for sjov på gamle billeder og fandt et klassefoto fra 1999, ja det var sgu året jeg startede på Nybbe, og det er snart 12 år siden og det ER for underligt at tænke på. Dog er det alligevel komisk at se billedet igen, og jeg kan ikke lade være med at grine lidt. Vi så så unge ud, så uskyldige ud, og med uviden om hvad der ville vente os når vi skulle befinde os i voksnelivet senere.
Nu, i 2011, har vi alle forandret os og er i forskellige steder i livet.


Billedet ser underligt ud, fordi jeg fik det via. computeren for mange år siden. og det er en smule hjemmelavet, eftersom Chas ikke var i skolen, da vi fik taget billedet.
Vi var en rigtig god klasse, vi var 11 elever. 10 splinternye førsteårselev og en andenårselev. Vi var ni piger og 2 gutter. Vi var 5 fra Fredericiaskolen og 6 fra Kastelsvej.
Vi var en god kombination af 11 total forskellige personligheder, særheder og styrker. Men vi var en klasse, klassen der blev til navnet ´KHOAS´, vores lærere kaldte os endda selv for KHAOS-eleverne.
Vi havde et supergodt år, med gode karakter trods et højt fravær og for mange "udsmidninger midt i timerne". Vi havde ingen studietur, men til gæld havde vi vores egne klassehistorier, oplevelser og en fed tur til Odense og Svendborg på mini-udflugter.


Kan I mon genkende nogle af personerne på billedet? Det er jo fra 1999.

Ingen kommentarer: