søndag, maj 01, 2011

Her i weekenden havde jeg ikke haft det godt, men troede at det skyldes at jeg havde for mange ting at se til, og at jeg manglede afslapning og ro, og det var meningen at jeg tog en afslapningsdag i dag henne ved Fælledparken.
Men min krop ville det anderledes. Min hals angreb som det første, og derefter kom alle andre symptomer, Mette mente at det var halsbetændelse, jeg var ved at få, men jeg måtte jo komme til Døvanias generalforsamling i går, ja det var helt sikkert dumt og noget jeg aldrig skulle have gjort, men skaden er sket. Jeg kom altså til Grøndalscentret først, da Døvania havde planlagt morgenaktiviteterne, hvor der så ville være generalforsamling kl. 13.30, og det var en helt forfærdelig dag for mig. Jeg kunne ikke rigtig koncentre mig, var irritabel på andre mennesker og min krop var meget urolig, at jeg ikke kunne sidde stille eller i samme position, og det kunne et par andre fra generalforsamlingen godt mærke.
Da generalforsamlingen sluttede, tænkte jeg kun på at komme hjem og i seng, og det gjorde jeg også, men fik det værre som jeg havde forventet og Mette tvang mig til at tage til lægevagten i morges, der gav mig den forventede men triste besked: HALSBETÆNDELSE

Det betyder selvfølgelig, at jeg måtte give mit arbejde besked, at de ikke skal regne med mig de første par dage, ikke arbejde på Absalon og ikke spille kamp på onsdag med Døvania-pigerne. Jeg har det mærkeligt, for jeg har faktisk glemt hvordan det er at være syg og ikke skal tage mig af nogle ting. Jeg frygter at jeg kommer til at kede mig, og måske komme på arbejde før i tide, det kan jeg nemt gøre men jeg skal huske at jeg arbejder med mennesker, så jeg skal helst ikke smitte og skal vente indtil min halsbetændelse ikke er i farezonen. Jeg skal pleje mig selv og hvile. Noget jeg ikke har gjort i en evighed, og så er det nu, hvor jeg er konstant træt og det er absolut ikke det samme.

Hmm.. Nu er det bare at se det positive ved at være syg, hvilket jeg naturligvis ikke kan lige nu. Men så ser jeg bare nok massevis af Desperate Housewives.

3 kommentarer:

Klejs sagde ...

Det er din krop der siger PAUUUUSEEEE! Vær rar ved dig selv.

Maddy sagde ...

ja jeg tror også det er din krop der siger stoooppp - så er der ikke andet end at høre efger. Om ikke andet så kan du se din elskede serie;)

Christina sagde ...

Ja, i to har ret :) Det er mig, som IKKE kan sige fra.. Suk.. Men altså, nu går jeg i hvert fald hjemme, og Mette sørger bestemt for at jeg IKKE går ude eller laver noget unødvendigt :)