onsdag, maj 02, 2012

Frisk onsdag morgen.... Sjældent syn!

Et øjeblik tvivler jeg på om det er noget galt. Normalt er jeg ikke så frisk en onsdag morgen klokken 8.20. Typisk for mig en onsdag morgen, er at jeg forbander dagen væk og glæder mig til det bliver om aftenen.
Er det fordi det er kommet rigtigt dejligt vejr frem, eller fordi jeg for en gangs skyld møder op kl. 10 på arbejde? Det er helt sikkert mødetidspunktet - også selv om jeg så får fri senere, men bare det jeg vågner op og kan være mig selv og nyde lidt tid med computeren, i stedet for at fare mig rundt og komme træt afsted til arbejde, som efterhånden er en stil hos mig. Denne dårlig vane har jeg længe ønsket at komme af med, men det skal en stor omvæltning til, og jeg gør særlig ikke meget ud af det.

Netop i dag er det helt passende at først komme på arbejde kl. 10 - har i mandags haft 2 x arbejde, og den hyggeligste middag med 3 af mine dejligste piger med tapas og asti og i går havde jeg træning samt aftensarbejde.


Det eneste, jeg gruer mig for senere i dag, er de sædvanlige onsdagsmøder som absolut ikke falder i min smag. For Garfield er mandage værst, og jeg onsdage.

Har I en "værst" dag om ugen - eller er det bare mig og Garfield, som skal ændre vores indstillinger.


1 kommentar:

Maddy sagde ...

dejligt med en mødetid der hedder kl 10 - jeg hader torsdag ;) synes dagen er sååå lang! nok fordi det er så tæt på weekend