tirsdag, april 12, 2011

Desperate Housewives...

Nogen af jer ved sikkert, at jeg er en serie-nørd, og ser tit serier, når jeg har mulighed for det. Det er dog sjældent, at jeg ser serier fra tvét, undtagen Desperate Housewives hver onsdag, og nogle tilfældige serier, når jeg for en gangs skyld ser tv.

Tit er det sådan, at jeg køber seriebox, eller låner dem. Jeg har mange forskellige serie-box herhjemme, og kan se de fleste af dem igen og igen. Nu er det Desperate Housewives, som har fundet vejen til min dvdmaskine. Jeg er en trofast fan af serien, og ser den hver onsdag sammen med Mads, og der er kommet nogle ting frem, som har noget med ´fortiden´ at gøre, så jeg måtte se sæson 1 igen for at blive genopfrisket omkring nogle detajlerne, men det er også sjovt at se serien igen.


1 kommentar:

Helle sagde ...

Det er også min absolutte yndlingste serie.. Har alle sæsonerne bortset fra 6'eren. Er også i gang med at se forfra, netop ved slutningen af sæson 3. Og hold da op hvor er der sket meget som man har glemt... godt med lidt opdatering, mens det stadig kører på skærmen.