torsdag, april 14, 2011

Tvillingernes nye og offentlige navne

Nu ved alle, at det blev Vincent og Josephine.

Jeg er normalt ikke royal, og hvis jeg vil vide noget nærmere, er det bare at prikke til Bianca. I dag havde vi påskefrokost samt fejring af tvillingernes barnedåb på mit arbejde, og det eneste tidspunkt, hvor det var spændende, var da Frederik og Mary skulle offentliggøre tvillingernes navne.
Da det ikke var tekster i det øjeblik, navnene blev sagt, sagde min kollega at det var Vinze. Ja, for satan. VINZE! Jeg kunne ikke forstå det, og nægtede at tro at Frederik kunne vælge et så underligt navn. Den salgs gør Joachim, men så kom teksterne frem 2 minutter senere. Jeg blev lettet, for jeg syntes at Vincent faktisk er et nice navn. Det er ikke en af mine yndlingsnavnem nej og da jeg så navnet første gang, tænkte jeg også lidt hmmm, øhmmm, men efterhånden da tiden gik, er navnet faktisk fin. Det passer bare ikke helt til Josephine, men sådan er det bare. Josephine er et mere klassisk navn her i Danmark, så det var fint at de valgte Vincent, for det er ikke mange der hedder her i Danmark.

Og nej, jeg er stadig ikke royal! Kan bare godt lide at vide, hvilke navne folk vælger til deres barn/børn.

Gættede du, at tvillingerne skulle hedde Vincent og Josephine? Hvad skulle de have heddet i stedet? 

Jeg selv vil nok beholde Vincent, selv om det ikke havde mit førstepriorit. Jeg havde tænkt på Constantin, og lilleprinsessen kunne godt heddet Victoria.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg var faktisk ligeglad, hvad de skulle hedde, men troede de begge to ville have ens første bogstav, f.eks. V.

Og desuden var der tekster på Dr1. Jeg fulgte kun med, der hvor de skulle røbe børnenes navne og så zappede jeg videre :D

Helle sagde ...

Jeg troede også at de ville vælge Victoria til prinsessen og så Benjamin eller Sebastian til drengen... da der blev sagt Vincent blev jeg ret skuffet, men efterhånden jeg fik tygget lidt på det, synes jeg faktisk det er nogle pæne navne de har valgt til tvillingerne. Josephine ville jeg ha valgt til min kommende datter, hvis ikke min søster havde taget det til hendes datter. Min søster er i øvrigt stolt.. også fordi prinsen også hedder Alexander som hendes søn :-)

Hybel sagde ...

Vincent, er jo et uhyre almindeligt navn i Frankrig. Jeg gættede på, at de ville vælge et navn som passede til Frankrig, Australien og ikke mindst I Danmark i udtalen.

At det blev Josephine, var ret obvious, da det er et tidligere kongeligt navn, og et meget pige-feminin navn.